sábado, 22 de octubre de 2011

Tenim algun objectiu pel qual naixem?

Hasnain Ali, Alba Peralta, Abdelghani el Kouissi

Nosaltres aquesta pregunta la situaríem en la disciplina filosòfica de ontologia, ja que se centra en el significat de lexistència i la seva finalitat.
Per què naixem? Quan naixem ja tenim algun objectiu que hem de aconseguir a la vida?
La vida ja ens marca uns paràmetres que hem de seguir, i si tenim algun objectiu lhem de fer realitat abans que ens morim, o sinó pensarem que la nostra vida no ha tingut cap sentit.
Hem triat aquesta pregunta perquè no sabem quin es el nostre objectiu quan naixem, però daltra banda hi han persones que sembla que tenen un objectiu pel qual neixen, com es el cas del Messi o Cristino Ronaldo, que sembla que tenien un objectiu i lhan complert sent els millors jugadors del món i jugant en els millors equips del món. Es com quan de petits casi tots els nens volen ser doctors però no tots ho acaben sent. És perquè els que tenen com a objectiu ser doctor ho aconsegueixen i els altres tenen uns altres objectius totalment diferents?

Aquesta foto pertany a la disciplina ètica

Aquesta fotografia representa els diferents  camins que s'hi pot trobar una persona al llarg de la seva vida.Com pot ser quan ens fem adolescent, els diferents camins com per exemple el camí de les drogues, estudiar,treballar. Ens podem trobar ala nostra adolescència moltes trajectòries .
No nomes en l’adolescència podria pasar a qualsevol edat. També pot canviar la direcció ,el sentit, com per exemple: tenir un accident i anar amb cadira de rodes, si una noia te un fill als 17 anys. Però no nomes pot anar a malament també pot anar a millor com si et toqui la loteria, trobar l'amor dels teus somnis o trobar un treball que no t'ho pensaves trobar l'amor dels teus somnis o trobar un treball que no t'ho pensaves tot això son els camins de la vida però quan s'acaba aquell camí, que pasarà ?

No hay comentarios:

Publicar un comentario